Ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, πέτα ψηλά»
Συγκλονίζει το μήνυμα του πρώην ποδοσφαιριστή για την απώλεια της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής 24/5.
Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς η Γωγώ Μαστροκώστα, η επί 18 χρόνια σύντροφος της ζωής του και μητέρα του παιδιού του, άφησε την τελευταία της πνοή. Η γνωστή πρώην γυμνάστρια και μοντέλο κατέληξε το βράδυ της Κυριακής (24/5) στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.
Ο Τραϊανός Δέλλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την αγαπημένη του, δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. Στη σπαρακτική του ανάρτηση, ο πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άγγελε μου, αγάπη μου, πετά ψηλά, πετά μακριά, πήγαινε στο φως… Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει».
Στο μήνυμά του, ο ίδιος ζητά από την εκλιπούσα να προστατεύει την κόρη τους, Βικτώρια, από εκεί ψηλά, ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τα χρόνια που συμπορεύτηκαν: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά τον ήθελε πίσω νωρίς».