Ενημέρωση με ένα κλικ

Ατζούν Ιλιτζαλί: Θα προσφύγουμε νομικά αν η Χαλ χάσει τον τελικό ανόδου

Ο ιδιοκτήτης των «Τίγρεων» ξεσπά για τις αποφάσεις σχετικά με το «spygate» και την παρουσία της Μίντλεσμπρο στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Στη σκιά του αποκαλούμενου «spygate» και με την ένταση να χτυπά κόκκινο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προχώρησε σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση πριν από τον τελικό των play off της Championship. Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, μιλώντας στο BBC Radio λίγο πριν από τη σέντρα στο Γουέμπλεϊ, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ομάδα του θα κινηθεί δικαστικά για να διεκδικήσει το δίκιο της.

Το επίκεντρο της διαμάχης αφορά τη Μίντλεσμπρο, η οποία κατάφερε να βρεθεί στον τελικό παρά τον αποκλεισμό της από τη Σαουθάμπτον στα ημιτελικά. Η υπόθεση πήρε τροπή όταν οι «Άγιοι» παραδέχθηκαν ότι κατασκόπευαν την προπόνηση της «Μπόρο», γεγονός που οδήγησε την αγγλική ομοσπονδία στην αποβολή τους, παρά την έφεση που κατέθεσαν. Ο Ιλιτζαλί χαρακτήρισε «απίστευτα λανθασμένη» την απόφαση να επανέλθει η Μίντλεσμπρο στη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας ότι η νομική του ομάδα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση.

«Η νομική μας ομάδα λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσουμε σε δικαστικές ενέργειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 56χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ηγείται της Χαλ από το 2022. Ο Ιλιτζαλί αναρωτήθηκε γιατί δεν επιλέχθηκε η λύση της αντικατάστασης της ομάδας από τη Ρέξαμ, τονίζοντας πως «αν η δικαιοσύνη καταλυθεί, κανείς δεν θα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο». Παρά την έντονη δυσαρέσκειά του, ο ίδιος διευκρίνισε ότι επέλεξε να μην τοποθετηθεί νωρίτερα για να μην αποσπάσει την προσοχή των παικτών του από τον μεγάλο τελικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com