Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ιωάννα Τούνη περπάτησε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες φορώντας μια εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα

Η γνωστή influencer ταξίδεψε στη Γαλλία μόνο για μία ημέρα, επιλέγοντας ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή για τη λαμπερή εμφάνισή της στο διεθνές φεστιβάλ.

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Η γνωστή influencer, η οποία ταξίδεψε στην πόλη της Γαλλίας για μία μόλις ημέρα, φρόντισε ώστε η παρουσία της να συζητηθεί, επιλέγοντας για την περίσταση ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή.

Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο της, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πρώτα στιγμιότυπα από την προετοιμασία της. Μέσα από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσίασε την εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα με τα πλούσια βολάν που επέλεξε για τη διοργάνωση. «Είμαι στις Κάννες! Βλέπεις αυτή τη βαλίτσα; Έχει μέσα το φόρεμα που θα βάλω σήμερα. Είναι όλη η βαλίτσα ένα φόρεμα. Πήρα και ένα back-up φόρεμα, σε περίπτωση που γίνει κάτι, να μην είμαι σαν τον φτωχό συγγενή», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της προετοιμασίας που απαιτήθηκε για την εμφάνισή της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com