Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από ένα μέσο που πληρώνει»
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για το μέλλον του στην ΕΡΤ, την πορεία της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ και τον πήχη που έθεσαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno, αναφερόμενος τόσο στα επαγγελματικά του σχέδια στην ΕΡΤ όσο και στις εξελίξεις που απασχολούν την επικαιρότητα στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Σε ό,τι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη δημόσια τηλεόραση, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει πραγματοποιηθεί μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση του ERTNews σε καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας, τονίζοντας πως ο κόσμος δικαιολογημένα έχει απαιτήσεις από ένα μέσο που χρηματοδοτείται από τους πολίτες. «Όταν πηγαίνεις στην ΕΡΤ, ξέρεις τις συνθήκες και πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις με τους κανόνες του παιχνιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος τοποθετήθηκε για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διαδρομή. Όπως σημείωσε, η παραμονή της στο τιμόνι του δελτίου για περίπου 20 χρόνια αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον του «Στούντιο 4» και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοσιογράφος εξήρε το έργο τους, τονίζοντας πως έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση της ΕΡΤ για τις επιλογές που θα ακολουθήσουν.