Ενημέρωση με ένα κλικ

Ναταλί Κάκκαβα: «Το ενδιαφέρον όλων είναι αν θα συνεχίσει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1»

Τι δήλωσε το ζευγάρι για την τηλεοπτική τους πορεία και την υπεράσπιση του προϊόντος από τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε πρόσφατη έξοδο τους, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα προχώρησαν σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης και τις προσωπικές τους επιδιώξεις. Οι δύο παρουσιαστές, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, ανέλυσαν τις προκλήσεις της τηλεόρασης, με το ερώτημα για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεοπτική δράση, τονίζοντας πως πρόκειται για το αντικείμενο στο οποίο εργάζεται εδώ και 34 χρόνια. Παράλληλα, επισήμανε πως η ανατροφή του παιδιού του έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που προσεγγίζει πλέον τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Από την πλευρά της, η Ναταλί Κάκκαβα στάθηκε στη στάση του Γιώργος Λιάγκας, υπογραμμίζοντας ότι ο παρουσιαστής καλείται να «κρατήσει γερά» στις παρούσες συνθήκες. Η ίδια δήλωσε πως επικροτεί την προσπάθεια των ανθρώπων του χώρου να προστατεύουν την ποιότητα των εκπομπών τους και τους συνεργάτες τους, ακόμη και όταν οι οικονομικές πιέσεις ή τα ζητούμενα των καναλιών για το μπάτζετ γίνονται έντονα. «Χαίρομαι να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προστατεύουν το προϊόν τους», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com