Ενημέρωση με ένα κλικ

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ακύλα: «Από το συγγνώμη Ελλάδα στο σε εκμεταλλεύομαι είναι μεγάλος ο δρόμος»

Σφοδρή κριτική από τον δημοσιογράφο για την κίνηση του καλλιτέχνη να ξεκινήσει άμεσα προώθηση νέων τραγουδιών μετά τη Eurovision 2026.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε ο Ακύλας, μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη σχετικά με τον χειρισμό της προβολής της δουλειάς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά τον τελικό της Eurovision 2026. Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε την αντίφαση ανάμεσα στη συναισθηματική ανάρτηση του καλλιτέχνη για τη 10η θέση της χώρας και την άμεση έναρξη του promo για τα επόμενα μουσικά του βήματα.

«Αυτό το πολύ γλυκό παιδί, που πριν από 25 ώρες ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα, είναι ο ίδιος που λίγες ώρες μετά ξεκίνησε προώθηση στα κοινωνικά του δίκτυα», τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως η μετάβαση από τα μηνύματα «συγγνώμη Ελλάδα» και «ευχαριστώ Ελλάδα» στην προώθηση κομματιών όπως το «σπάσ’ το» και το «Akyla thequila» μέσα σε μόλις τρεις ώρες, κρίνεται λανθασμένη.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η κίνηση αυτή υπαγορεύτηκε από την επιδίωξη του καλλιτέχνη να κεφαλαιοποιήσει την αυξημένη επισκεψιμότητα, καθώς η ανάρτηση της συγγνώμης συγκέντρωσε 118 χιλιάδες likes. «Επειδή έχει κίνηση, θέλει να την εκμεταλλευτεί. Από το “συγγνώμη Ελλάδα” στο “σε εκμεταλλεύομαι Ελλάδα” ο δρόμος είναι μεγάλος και θεωρώ ότι είναι λάθος. Θα μπορούσε να περιμένει 48 ώρες, καθώς τα επόμενα τραγούδια δεν συνάδουν με το κλίμα της συγγνώμης», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com