Ενημέρωση με ένα κλικ

Ναταλία Γερμανού: «Δεν την έχω για τόσο πονηρή την Κλαυδία»

Η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε την περσινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision, ξεκαθαρίζοντας πως οι επιλογές της στα τραγούδια δεν κρύβουν σκοπιμότητα.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε το τελευταίο διάστημα η Κλαυδία, εξαιτίας των σχολίων της για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και τις προσωπικές της προτιμήσεις σε διαγωνιζόμενα τραγούδια. Η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, πήρε δημόσια θέση κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Ανήμερα του μεγάλου τελικού, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ενόχλησή της για την επίθεση που δέχθηκε η τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε τηλεοπτικά πάνελ. «Γιατί πέσαν να τη φάνε την Κλαυδία, επειδή είπε η κοπέλα ότι της αρέσει το Jalla και της αρέσει και ο Σορέν από τη Δανία; Δικαιούται… η περυσινή εκπρόσωπος είναι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στη συζήτηση που άνοιξε γύρω από τις διαφορετικές δισκογραφικές εταιρείες της Κλαυδίας και του Ακύλα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ύπαρξη κάποιας κρυφής σκοπιμότητας πίσω από τις δηλώσεις της. «Δεν την έχω για τόσο πονηρή την Κλαυδία. Σκεπτόμενη τα μουσικά της ακούσματα, δεν πιστεύω ότι της αρέσει αυτό το τραγούδι και πέστε να με φάτε», κατέλησε η παρουσιάστρια, βάζοντας ένα τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com