Ενημέρωση με ένα κλικ

Θανάσης Πάτρας: Ξεκαθαρίζει για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και σχολιάζει τη Σία Κοσιώνη

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για το μέλλον του στο OPEN, την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και τα φαβορί του για τη φετινή Eurovision 2026.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Θανάσης Πάτρας τοποθετήθηκε γύρω από τις εξελίξεις στην τηλεόραση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες που τον συνέδεαν με την παρουσίαση του πρότζεκτ «Αγρότης μόνος ψάχνει». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλη αυτή την ιστορία. Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας, δεν έχω κανένα ζήτημα».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις επαγγελματικές του προοπτικές στο OPEN, εκφράζοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει τη συνεργασία με το κανάλι, καθώς αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν. Αναφερόμενος στην αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια, ο Θανάσης Πάτρας τη χαρακτήρισε ως «σημαία της ενημέρωσης» και υπογράμμισε ότι ο σταθμός την τίμησε όπως της άξιζε.

Τέλος, ο Θανάσης Πάτρας μοιράστηκε τις προβλέψεις του για τη Eurovision 2026. Δήλωσε λάτρης του κυπριακού τραγουδιού και παραδέχθηκε πως έχει ενθουσιαστεί με την ιταλική συμμετοχή, ενώ εξέφρασε την έντονη στήριξή του προς τον Ακύλα, τονίζοντας πως έχει καταφέρει να ενώσει το κοινό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com