Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Αντώνης Σρόιτερ για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη και το μέλλον του στον Alpha

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για τη μακρόχρονη πορεία του στην τηλεόραση, τη σχέση του με την ενημέρωση και τους λόγους που θα τον οδηγούσαν σε μια επαγγελματική αλλαγή.

Την Κυριακή 10/5, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου αναφέρθηκε εκτενώς στη διαδρομή του στον χώρο της ενημέρωσης, αλλά και στην αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον σταθμό ΣΚΑΪ. Ο Αντώνης Σρόιτερ εξέφρασε τον σεβασμό του για την πορεία της συναδέλφου του, υπογραμμίζοντας πως η αποχώρησή της γίνεται με απόλυτη αξιοπρέπεια. Θυμήθηκε τα πρώτα τους βήματα στον χώρο το 2009, όταν και οι δύο αποτελούσαν τις «φρέσκες» παρουσίες της τηλεόρασης, αντιμετωπίζοντας τότε την αμφιβολία των υπολοίπων λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να αναμιχθεί στα εσωτερικά ζητήματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών, τονίζοντας ωστόσο τη σημαντική παρακαταθήκη των είκοσι χρόνων που εκείνη προσέφερε στην ενημέρωση. Παράλληλα, ο Αντώνης Σρόιτερ επισήμανε πως πλέον αποτελεί τον παρουσιαστή με τη μεγαλύτερη συνεχή θητεία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Όσον αφορά τη δική του παραμονή στον Alpha, υπογράμμισε τη σταθερή επιλογή του να στηρίξει το κανάλι ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες περιόδους, ενώ διευκρίνισε πως ο μόνος λόγος που θα τον ωθούσε σε μια επαγγελματική αλλαγή θα ήταν η έλλειψη σεβασμού ή αναγνώρισης της προσφοράς του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com