Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο εφιάλτης μιας πολυκατοικίας στο Μπρονξ με τον γείτονα από την κόλαση

Σε κατάσταση απόγνωσης βρίσκονται οι ένοικοι στο Μπρονξ, αντιμέτωποι με τις απειλές και την προκλητική συμπεριφορά του Άντονι Ορόσκο.

Ο εφιάλτης μιας πολυκατοικίας στο Μπρονξ έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις, καθώς οι ένοικοι ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου εξαιτίας ενός γείτονα που τους έχει μετατρέψει τη ζωή σε κόλαση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο 28χρονος Άντονι Ορόσκο, ο οποίος κυκλοφορεί συχνά ντυμένος γυναίκα, επιδίδεται σε μια σειρά από απειλητικές και προκλητικές πράξεις στην περιοχή Γουίλιαμσπριτζ. Οι κάτοικοι περιγράφουν περιστατικά όπου ο 28χρονος εμφανίζεται στους διαδρόμους κρατώντας τσεκούρι, μαχαίρι ή σιδερένια ραβδιά, χτυπώντας με μανία τις πόρτες των γειτόνων του.

Η κατάσταση έλαβε επικίνδυνες διαστάσεις στις 4 Απριλίου, όταν ο Ορόσκο προκάλεσε διαρροή αερίου στο κτίριο, ανοίγοντας τις εστίες της κουζίνας του χωρίς να τις ανάψει, ενώ παράλληλα περιφερόταν κρατώντας τσιγάρο, γεγονός που έθεσε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο σε άμεσο κίνδυνο έκρηξης. Οι καταγγελίες για την αντικοινωνική συμπεριφορά του, η οποία περιλαμβάνει μέχρι και δημόσιο αυνανισμό στους κοινόχρηστους χώρους, πληθαίνουν, ενώ η αγανάκτηση των ενοίκων είναι έκδηλη. «Φοβόμαστε να βγούμε στους διαδρόμους», δηλώνει χαρακτηριστικά η γειτόνισσα Αλεξάντρα Ρέινα, ενώ η Ζάχαρα Κάρντγουελ τον χαρακτηρίζει ως τον χειρότερο γείτονα που έχει γνωρίσει ποτέ.

Αν και ο Ορόσκο δεν έχει καταβάλει ενοίκιο από τον Ιανουάριο του 2025, οι δικαστικές διαδικασίες για την έξωσή του καθυστερούν. Παρά τις συλλήψεις για καταστροφή ξένης περιουσίας και επιθέσεις, όπως αυτή της 29ης Απριλίου, ο 28χρονος παραμένει ένα πρόσωπο που συνεχίζει να προκαλεί τον φόβο στην τοπική κοινωνία, η οποία ζητά άμεσα δραστικά μέτρα από τις Αρχές για την αποκατάσταση της ασφάλειας στο κτίριο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com