Η Νένα Μεντή ασκεί σκληρή κριτική στην ποιότητα της τηλεοπτικής μυθοπλασίας
Η έμπειρη ηθοποιός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τις τρέχουσες τηλεοπτικές παραγωγές κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή Στούντιο 4.
Η Νένα Μεντή προχώρησε σε μια αιχμηρή τοποθέτηση σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής τηλεοπτικής μυθοπλασίας, κατά την παρουσία της στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της 5/5. Η καταξιωμένη ηθοποιός, με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει, εξέφρασε την απογοήτευσή της για το επίπεδο των σημερινών σήριαλ, προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου.
«Παρακολουθώ κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση για να ενημερωθώ και για τα σήριαλ, τα οποία όμως παιδιά δεν είναι καλά», δήλωσε αρχικά η Νένα Μεντή, τονίζοντας την αρνητική της εικόνα για το τηλεοπτικό τοπίο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις λιγοστές επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται, εξηγώντας πως η ίδια προτιμά να εστιάζει στην τέχνη του θεάτρου. «Έχω αραιές προτάσεις, γιατί οι ευκαιρίες μειώνονται όσο περνάει ο καιρός. Εγώ λέω στα παιδιά ότι επιθυμώ να παίζω στο θέατρο, να κουράζομαι και… με συγχωρείτε πάρα πολύ για την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να κουράζομαι πλέον με αυτές τις δουλειές», κατέληξε η ηθοποιός, δηλώνοντας πως η ποιότητα της μυθοπλασίας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις επιλογές της.