Ενημέρωση με ένα κλικ

Η φονική έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Κίνα προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων

Τραγικός απολογισμός με δεκάδες τραυματίες στην επαρχία Χουνάν, την ώρα που ο Σι Τζινπίνγκ ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μία φονική έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων συγκλόνισε την κεντρική Κίνα, προκαλώντας τον θάνατο 21 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 61 ακόμη. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα, όταν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το εργοστάσιο της εταιρείας Liuyang Huasheng Fireworks Manufacturing and Display Company, που βρίσκεται στον δήμο της Λιουγιάνγκ στην επαρχία Χουνάν, τυλίχθηκε στις φλόγες στις 16:43 τοπική ώρα.

Η περιοχή της Λιουγιάνγκ αποτελεί το διοικητικό και παραγωγικό κέντρο της βιομηχανίας πυροτεχνημάτων στη χώρα, καθώς εκεί εδρεύει πλήθος κατασκευαστικών εταιρειών. Με αφορμή το πολύνεκρο συμβάν, ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, παρενέβη άμεσα, δίνοντας ρητή εντολή για την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας προκειμένου να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι εργαζόμενοι, ενώ παράλληλα διεμήνυσε πως οι υπεύθυνοι για την καταστροφή θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com