Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Πατούλη για τη βάφτιση του γιου του και η ευχή στη Μαρίνα Σταυράκη
Ο Γιώργος Πατούλης μοιράζεται τις λεπτομέρειες για την ονοματοδοσία του γιου του και σχολιάζει με διακριτικότητα τη νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της πρώην συζύγου του.
Ο Γιώργος Πατούλης, μέσα από δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με την επικείμενη βάφτιση του γιου του που απέκτησε με τη Νάνσυ Κοιλού, η οποία αποτελεί την κύρια είδηση για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο. Ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός, τονίζοντας πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Νικόλας.
«Το παιδί μεγαλώνει και θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να του δώσουμε το όνομα και να προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης. Όπως διευκρίνισε, το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου. Η επιλογή του ονόματος, όπως εξήγησε, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς πρόκειται για ένα όνομα που αγαπούν και το οποίο φέρει και ο πατέρας της συντρόφου του, Αναστασίας.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Σταυράκη, με γνωστό Τούρκο επιχειρηματία. Διατηρώντας χαμηλούς τόνους και ευγενική στάση, ο ίδιος αρκέστηκε να ευχηθεί για το μέλλον της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο καθένας ακολουθεί τη ζωή του και μπράβο της».