Ενημέρωση με ένα κλικ

Η απρόσμενη στιγμή του Manuel Neuer με ένα ball boy στο Παρίσι

Viral έγινε η αντίδραση ενός ball boy κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.

Η αναμέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League στο Παρίσι εξελίχθηκε σε μια εφιαλτική βραδιά για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε ο Manuel Neuer, καθώς η απόδοσή του σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα της ημιτελικής φάσης συγκέντρωσε πολλά πυρά από τους δημοσιογράφους.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας, πέρα από τις αγωνιστικές προκλήσεις και την ήττα με 5-4, ήρθε αντιμέτωπος και με ένα ασυνήθιστο περιστατικό που περιλάμβανε ένα ball boy. Καθώς ο χρόνος πίεζε, ο Neuer ζήτησε επίμονα τη μπάλα από το παιδί που βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο ο μικρός τον κοίταζε ατάραχος, αρνούμενος να του τη δώσει. Το εν λόγω στιγμιότυπο κατεγράφη από την κάμερα, κυκλοφόρησε ταχύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τους φιλάθλους. Το σχετικό βίντεο κοινοποιήθηκε από το Prime Video Sport UK.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com