Ο Δημήτρης Οικονόμου για την αποχώρηση του Βασίλη Παπαδρόσου από τον ΣΚΑΪ
Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο γνωστός δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για το αναπάντεχο διαζύγιο του σταθμού με τον επί χρόνια συνεργάτη και φίλο του.
Ο Δημήτρης Οικονόμου για την αποχώρηση του Βασίλη Παπαδρόσου από τον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha. Ο έμπειρος δημοσιογράφος κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στον σταθμό και το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος διευθυντή.
«Αυτές είναι πάντα στενάχωρες και άβολες στιγμές, ειδικά όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι φίλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου. Υπογράμμισε τη στενή σχέση που διατηρούν, σημειώνοντας πως η συνεργασία τους υπήρξε άριστη για οκτώ από τα δεκαέξι χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στο κανάλι.
Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Βασίλη Παπαδρόσου, ο παρουσιαστής τόνισε: «Είναι εξαιρετικός διευθυντής, έχει πάει πολλά βήματα μπροστά τον ΣΚΑΪ, δεν το συζητώ αυτό. Θα μου λείψει, αλλά στη δουλειά μας έχουμε μάθει να προχωράμε». Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η αποχώρηση αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο, καθώς δεν είχε προηγηθεί κάποια ενημέρωση πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ευχήθηκε στον Βασίλη Παπαδρόσο καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.