Το Win Win με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Μιχάλη Τσόχο κάνει πρεμιέρα με ποδοσφαιρικές αναλύσεις
Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι αναλύουν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, την πορεία του Ολυμπιακού και τις στιγμές που ξεχώρισαν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το Win Win, η νέα αθλητική εκπομπή με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Μιχάλη Τσόχο, έκανε δυναμική πρεμιέρα, προσφέροντας στο κοινό μια εις βάθος ανάλυση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Στο πρώτο επεισόδιο, οι δύο έμπειροι αναλυτές εστίασαν σε κεντρικά θέματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έντονα συναισθηματική στιγμή της αγκαλιάς του Τιάγκο Νους με τη μητέρα του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μια εικόνα που πρωταγωνίστησε στις συζητήσεις. Παράλληλα, στο επίκεντρο βρέθηκε το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, με τους δημοσιογράφους να καταθέτουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τις προθέσεις της διοίκησης. Επιπλέον, εξετάστηκαν οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να ανατρέψει τα δεδομένα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, μέσα από την οπτική γωνία της αγωνιστικής προσπάθειας των Πειραιωτών.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της εκπομπής Win Win στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Uh5rz5zD_x4.