Η στρατηγική επικράτηση του Χρήστου Κόντη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποθεώνει τον προπονητή του ΟΦΗ για τον τρόπο που κατάφερε να περιορίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη μεγάλη αναμέτρηση.
Ο Χρήστος Κόντης πέτυχε μια σπουδαία επιτυχία, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του ΟΦΗ, μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση που έληξε με 3-2 υπέρ της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η επιτυχία αυτή έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις σχετικά με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αναλύει τη μάχη των πάγκων.
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετέχει ως σχολιαστής στην εκπομπή Box2Box με τους Ηλία Καλλονά και Αντώνη Οικονομίδη, θέλησε να τονίσει την ανωτερότητα του Κόντη στον συγκεκριμένο τελικό. Αν και ο πρώην ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα —κατατάσσοντάς τον μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με τον κ. Νίκολιτς— υπογράμμισε ότι η στρατηγική του Χρήστου Κόντη ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα. «Θέλω να χρησιμοποιήσω μία έκφραση, όχι για να μειώσω τον κ. Λουτσέσκου, ούτως ή άλλως για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα, μαζί με τον κ. Νίκολιτς αν θέλετε, αλλά νομίζω ότι με αυτά που είδα απόψε, ο Κόντης του πήρε την ταυτότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος, αναγνωρίζοντας την απόλυτη τακτική επικράτηση του Κόντη στη μάχη για το Κύπελλο Ελλάδας.