Η επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στον Πειραιά και η κομψή εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα
Ο Γάλλος Πρόεδρος επιθεώρησε τη φρεγάτα «Κίμων», ενώ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας μαγνήτισε τα βλέμματα με το στυλ της στο κέντρο της πόλης.
Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται η επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, η οποία ξεκίνησε από χθες με μια σειρά σημαντικών συναντήσεων. Σήμερα, 25/4, λίγο πριν από τις 10:00, ο Γάλλος Πρόεδρος αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει με προορισμό τον Πειραιά. Εκεί, ο κ. Μακρόν συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να επιθεωρήσουν από κοντά τη φρεγάτα «Κίμων», την πρώτη γαλλικής κατασκευής φρεγάτα Belharra που εντάχθηκε στο δυναμικό του ελληνικού στόλου.
Κατά την αποχώρησή του, ο Γάλλος Πρόεδρος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαιρετώντας τους εκπροσώπους του τύπου πριν επιβιβαστεί στο όχημά του. Στο σημείο εντοπίστηκε και ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Παράλληλα, την παράσταση έκλεψε η Μπριζίτ Μακρόν με τις στυλιστικές της επιλογές, οι οποίες συγκέντρωσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε ένα σύνολο που απέπνεε «Παριζιάνικο σικ» (Parisian chic), συνδυάζοντας ένα δερμάτινο μαύρο σακάκι με λευκό πουκάμισο και στενό παντελόνι. Η εμφάνισή της, που αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την αισθητική της υπεροχή. Η κ. Μακρόν, η οποία έχει δείξει ενεργό ενδιαφέρον για ζητήματα πολιτισμού και παιδείας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην ελληνική πρωτεύουσα, παρέμεινε χαμογελαστή και προσιτή απέναντι στον φωτογραφικό φακό.