Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παναγιώτης Στάθης κάνει απολογισμό για την παρουσία του στο Καλημέρα Ελλάδα

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μιλά για τις προκλήσεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και το μέλλον του στο τιμόνι της ιστορικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, ο Παναγιώτης Στάθης προέβη σε έναν ειλικρινή απολογισμό της φετινής του πορείας στο Καλημέρα Ελλάδα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που συνοδεύουν την ανάληψη ενός τόσο ιστορικού τηλεοπτικού τίτλου.

«Πρόκειται για μια χρονιά-πρόκληση. Γνώριζα από την αρχή πως οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, καθώς οφείλαμε να δώσουμε μια νέα μορφή και περιεχόμενο στην εκπομπή», εξομολογήθηκε ο ίδιος, τονίζοντας πως παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, κρατά ως παρακαταθήκη την πλούσια εμπειρία και την επιμονή στον στόχο του. Αναφορικά με τα επαγγελματικά του βήματα για την επόμενη σεζόν, ο Παναγιώτης Στάθης εμφανίστηκε συγκρατημένος αλλά δημιουργικός, επισημαίνοντας πως ήδη επεξεργάζεται νέες ιδέες, ενώ υπενθύμισε με νόημα πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com