Η κόντρα μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Ουγγαρέζου κλιμακώνεται
Με αιχμηρές αναρτήσεις και μηνύματα ακροατών απαντά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της εκπομπής του.
Η κόντρα μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Ουγγαρέζου μονοπωλεί το ενδιαφέρον, μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του πρώτου, ο οποίος χαρακτήρισε τον συνεργάτη του ως έναν «καημένο» που καταβάλλει «απεγνωσμένη προσπάθεια» λόγω της πορείας της εκπομπής του. Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν άργησε να έρθει, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκθέσει τη θέση του.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υποστηρίζοντας ότι η παρεξήγηση υποκινήθηκε από «τρίτους» που μετέφεραν λάθος πληροφορίες στο περιβάλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο δημοσιεύματος που αφορούσε την κριτική εναντίον του. Με ιδιαίτερα καυστικό ύφος, σχολίασε ότι για την κατάσταση «δεν φταίει ο ίδιος, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο που λειτουργεί ως μεταφορέας πληροφοριών».
Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε μηνύματα υποστήριξης από ακροατές της εκπομπής «Μάππες». Απαντώντας ειρωνικά στην αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου περί αναζήτησης αιτιών για την επιτυχία των ανταγωνιστικών ραδιοφωνικών σταθμών, ο παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Γρηγόρη αυτό δες. Η κοπέλα άφησε τον πρώτο για ν’ ακούει τον καημένο».
Η απάντηση έκλεισε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αφήνει αιχμές για τα νούμερα ακροαματικότητας, ευχαριστώντας ειρωνικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και υποστηρίζοντας πως η εκπομπή του σημειώνει πλέον σημαντική άνοδο, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημόσια αντιπαράθεση περί αποτυχίας.