Η τραγική κατάληξη της εξαφάνισης της Ελευθερίας Γιακουμάκη στο Ηράκλειο
Μετά τον εντοπισμό της σορού του πρώην συντρόφου της, η 43χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημά της στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση για την Ελευθερία Γιακουμάκη, η οποία συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Η 43χρονη μητέρα, με καταγωγή από τις Δάφνες στο Ηράκλειο, εντοπίστηκε νεκρή, αποτελώντας το κεντρικό θέμα της τραγικής αυτής υπόθεσης που εκτυλίσσεται στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις της, εντός του αυτοκινήτου της στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι αρχές έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου εντοπίστηκε το όχημα, απαγορεύοντας την πρόσβαση σε τρίτους, προκειμένου να διενεργηθεί ενδελεχής έρευνα από κλιμάκιο της Σήμανσης.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε λάβει δυσοίωνες διαστάσεις από το απόγευμα της Τρίτης, όταν εντοπίστηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης, στο εκκλησάκι της Παναγίας Καρδιώτισσας, σε τοποθεσία πριν από τον Προφήτη Ηλία. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα δύο περιστατικά.