Η μετωπική σύγκρουση του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου με τον Αλέξανδρο Κούρτοβικ στο Survivor
Σκληρές ατάκες και αλληλοκατηγορίες για υποκρισία και «επαρχιωτισμό» στην καλύβα του Survivor.
Η ένταση, οι αιχμές και οι σκληρές ατάκες πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο της Τρίτης (21/4) στο Survivor, με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και τον Αλέξανδρο Κούρτοβικ να έρχονται σε μετωπική σύγκρουση. Η φράση-κλειδί της αντιπαράθεσης ήταν η αλληλοκατηγορία για υποκριτική συμπεριφορά και έλλειψη ειλικρίνειας.
Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού, κατηγόρησε ευθέως τον αντίπαλό του για υπόγεια τακτική: «Ο Άλεξ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα σου πει απευθείας αυτό που θέλει. Γυρίζει στους ανθρώπους που θέλει και τα λέει δυνατά για να ακούγονται, αλλά όχι απευθείας σε αυτόν που αφορούν. Είναι ό,τι πιο ύπουλο μπορείς να κάνεις και το κάνει εδώ και δυόμιση μήνες». Παράλληλα, κατήγγειλε πως ο Κούρτοβικ χρησιμοποίησε τον Benzy για να τον σχολιάσει ειρωνικά.
Η κατάσταση εκτροχιάστηκε λίγο αργότερα στην παραλία. Ο Αλέξανδρος Κούρτοβικ προκάλεσε τον Θεοδωρόπουλο ρωτώντας τον «πόσο απεγνωσμένα θέλει να νιώσει επαρχιώτης», με τον δεύτερο να απαντά σε έντονο ύφος πως δέχεται ειρωνικά σχόλια για την καταγωγή του από την πρώτη κιόλας μέρα. Η διαφωνία επεκτάθηκε και στις αλλαγές στάσεων των παικτών, με τον Κούρτοβικ να υποστηρίζει πως ο Θεοδωρόπουλος χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για το ατομικό του συμφέρον και πως η συμπεριφορά του απέναντι στις ομάδες είναι ανακόλουθη. Από την πλευρά του, ο Θεοδωρόπουλος επέμεινε πως ο Αλέξανδρος τον προκαλεί συνεχώς με επίκεντρο τον Πύργο.