Η σκληρή κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη για την εμφάνιση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον ΣΚΑΪ
Με αφορμή το επεισόδιο με το κινητό τηλέφωνο στην εκπομπή «Σήμερα», η δημοσιογράφος καταδικάζει την κίνηση της προέδρου της Φωνής Λογικής, κάνοντας λόγο για έλλειψη σοβαρότητας.
Η Αφροδίτη Γραμμέλη άσκησε έντονη κριτική κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα», αναφορικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα». Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής είχε επιλέξει, κατά την παρουσία της στο πλατό, να καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο τους δημοσιογράφους, επιχειρώντας να μιμηθεί τις πρακτικές που χρησιμοποιεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου εντός του κοινοβουλίου.
Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ενέργεια στερείται ουσίας και σοβαρότητας. «Έλα τώρα, που αυτό είναι ο αντίποδας της σοβαροφάνειας. Είναι άλλο το καραγκιοζιλίκι, άλλο το αστείο, άλλο η ψυχαγωγία, άλλο το πείραγμα, άλλο η σάτιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η δημοσιογράφος υπογράμμισε πως τέτοιες πρακτικές υποτιμούν τους συμμετέχοντες στο πλατό αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι άκομψο και αχρείαστο. Είσαι σε μία χώρα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναμένει υπεύθυνη στάση από τα πολιτικά πρόσωπα, και η θέση σου δεν είναι να κάνεις σόου με το κινητό σου», πρόσθεσε η ίδια.
Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η δημοσιογράφος εξέφρασε τη στήριξή της στο σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη, το οποίο χαρακτήρισε υποδειγματικό, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συμπεριφορά αυτή της Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν έτυχε θετικής αποδοχής από το κοινό.