Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας υποδέχτηκε την Άνε Πούσκας, δισέγγονη του θρύλου

Συγκινητική επίσκεψη της Άνε Πούσκας στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, εκεί όπου ο προπάππος της άφησε το στίγμα του.

Η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, αποτέλεσε τον τόπο επίσκεψης της Άνε Πούσκας. Η δισέγγονη του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος καθοδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971, φόρεσε με υπερηφάνεια την πράσινη φανέλα του συλλόγου.

Η Άνε, γεννημένη και διαμένων στην Ισπανία, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη βαθιά της συγκίνηση. «Στο γήπεδο όπου ξεκίνησαν όλα για τον προπάππου μου, Ferenc Puskás, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ☘️ Φοράω τη φανέλα του σήμερα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη», έγραψε χαρακτηριστικά. Η ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες, αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπό το όνομα @anepuskas_23.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com