Άγριο περιστατικό στα Εξάρχεια: Υπάλληλος περιπτέρου μαχαιρώθηκε στον μηρό κατά τη διάρκεια κλοπής
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται 50χρονος, ενώ η αστυνομία αναζητά τον δράστη που τράπηκε σε φυγή.
Ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της [ημερομηνία, εάν είναι διαθέσιμη, αλλιώς παραλείψτε ή αναφέρετε “χθες/σήμερα”] στα Εξάρχεια, όταν ένας 50χρονος υπάλληλος περιπτέρου τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι στον μηρό. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση λόγω της σφοδρής αιμορραγίας.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Ιπποκράτους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άγνωστος δράστης πλησίασε το περίπτερο όπου εργαζόταν ο άνδρας, με σκοπό να κλέψει αντικείμενα. Όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να τον εμποδίσει, ο δράστης τον μαχαίρωσε στον μηρό και τράπηκε σε φυγή.
Αστυνομικές δυνάμεις της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, προχωρώντας σε περίδεση του τραύματος με τουρνικέ λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό του δράστη, οι οποίες, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα. Παράλληλα, η Ασφάλεια αναμένεται να συλλέξει και να εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί ο δράστης.