Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προτιμά τη La Liga από την ευρωπαϊκή διάκριση

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας ξεκαθαρίζει τις προτεραιότητες μετά την ήττα από τη Μαγιόρκα και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό δίλημμα προτού αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το πρώτο παιχνίδι της Μαδρίτης για τους 8 του Conference League. Η ισπανική ομάδα, μετά την ήττα της την Κυριακή (12/4) με 3-0 από τη Μαγιόρκα, βρίσκεται σε επισφαλή θέση στη La Liga, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ινίγο Πέρεθ, προπονητής της Ράγιο, κλήθηκε να τοποθετηθεί για το αν θα προτιμούσε την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία ή την πρόκριση επί της ΑΕΚ. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αν μου εγγυηθείτε ότι θα μείνουμε εκτός από το Conference League, αλλά θα παραμείνουμε στην κατηγορία, τότε το υπογράφω τώρα. Προτιμώ να παραμείνω και να γιορτάσω το γεγονός, αυτή είναι η ουσία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη σημασία της παραμονής στη La Liga.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com