Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη κόντρα στην Ανδόρα και στρέφει πλέον την προσοχή της στον Ολυμπιακό

Παρά την αρχική δυσκολία, η "Βασίλισσα" επικράτησε με 97-90 στην Ισπανική λίγκα, προετοιμάζοντας την αναμέτρησή της για την Euroleague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο από την Ανδόρα, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει με 97-90. Η ομάδα της Μαδρίτης πλέον εστιάζει στην επικείμενη αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό, για την 36η αγωνιστική της Euroleague, η οποία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη Τρίτη, 7 Απριλίου.

Η Ανδόρα αιφνιδίασε τη Ρεάλ στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 18-30. Ωστόσο, η ομάδα του προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο βελτίωσε σημαντικά την αμυντική της λειτουργία στα επόμενα λεπτά, οδηγώντας την αναμέτρηση σε μια τελική νίκη με 97-90. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα επιμέρους σκορ 28-13 στο τρίτο δεκάλεπτο, κλείνοντας τη συγκεκριμένη περίοδο με σκορ 75-60, ενώ διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, καταγράφοντας την 23η νίκη τους σε 25 αγώνες στην ισπανική λίγκα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ανδόρα παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με απολογισμό 6 νίκες και 19 ήττες.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άλεξ Λεν ήταν ο πρωταγωνιστής, σημειώνοντας 17 πόντους με 7/8 δίποντα, 3/5 βολές και μαζεύοντας 5 ριμπάουντ. Ακολούθησαν ο Έντι Ταβάρες με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Γκάμπριελ Ντεκ πρόσθεσε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων ήταν: 18-30, 47-47, 75-60, 97-90.

Στην κατάταξη της ισπανικής λίγκας, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή με 23-2, ακολουθούμενη από τη Βαλένθια (18-6), τη Μούρθια (18-7), την Μπασκόνια (18-7) και την Μπαρτσελόνα (16-8).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com