Ελένη Χατζίδου: «Η αδικία είναι που με πληγώνει, όχι τα σενάρια αντικατάστασης»
Η παρουσιάστρια του Breakfast@star απαντά στα σενάρια αντικατάστασης και στις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή της.
Η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και στη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου, αναφέρθηκε στα σενάρια περί αντικατάστασης της εκπομπής της. «Μπορεί να βγει κάτι και να είναι όντως λανθασμένο. Η αδικία είναι αυτή που με πληγώνει πολύ. Αλλά νομίζω ότι όταν γίνεται μια προσπάθεια και όταν υπάρχει εξέλιξη, αυτό φαίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Σχετικά με την επόμενη σεζόν, η Ελένη Χατζίδου διευκρίνισε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις, είναι νωρίς. Περιμένουμε τον Μάιο για να δούμε τι θα γίνει. Έχουν σταματήσει να λένε διάφορα που λέγανε, αυτό που λέγανε για αντικαταστάσεις και αυτά δεν τα ακούμε πια. Ίσως βγήκαν κάποια σενάρια επειδή είδατε τη Μπέττυ Μαγγίρα να περνάει την πόρτα του Star».
Εκφράζοντας την προσωπική της άποψη, η Χατζίδου τόνισε: «Εγώ δεν βρίσκω τον λόγο να μας αντικαταστήσουν. Ωστόσο, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και αν γίνει κάτι διαφορετικό και έρθει κάποιος άλλος, δεν θα ζητήσω τον λόγο από κανέναν. Θα σκεφτώ πόσο ωραία πέρασα αυτά τα τέσσερα χρόνια, την ευκαιρία που μου δόθηκε και την υπέροχη συνεργασία, και όχι ‘αχ, γιατί μου το έκαναν αυτό;’».