Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Μαρία Μενεγάκη μιλά για το επώνυμό της και την Ελένη Μενεγάκη

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς το επώνυμό της της ανοίγει πόρτες, αλλά και την επιθυμία της να γνωρίσει τη διάσημη παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός Μαρία Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για το επώνυμό της και τη γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε για την προέλευση του ονόματός της, η Μαρία απάντησε πως πρόκειται για το επώνυμο του πατέρα της.

Η ηθοποιός στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει συγγένεια με την Ελένη Μενεγάκη, σημειώνοντας ότι η δική της οικογένεια κατάγεται από τη Μεσσαρά, στη νότια Κρήτη, και συγκεκριμένα από τη Βαγιωνιά, ενώ η Ελένη Μενεγάκη από τα Χανιά. «Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Με ρωτάνε συνέχεια γι’ αυτό», δήλωσε η Μαρία Μενεγάκη.

Αναφερόμενη στο πώς χρησιμοποιεί το επώνυμό της, παραδέχτηκε χαριτολογώντας πως το εκμεταλλεύεται για να κλείσει τραπέζι. «Φυσικά και χρησιμοποιώ το επώνυμό μου όταν παίρνω να κλείσω ένα τραπέζι. Μου το κλείνουν αμέσως. Περιμένουν βέβαια την Ελένη και πηγαίνω εγώ. Απογοητεύονται λίγο, αλλά τι να κάνω, τους δείχνω ταυτότητα. Εκείνοι βγάζουν συμπεράσματα βιαστικά», εξήγησε η ηθοποιός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com