Ελπίδα Ιακωβίδου: Ο γάμος στο Νυμφαίο, η απόφαση για τη μετακόμιση και η ζωή με τον Τζώνη Καλημέρη
Η γνωστή παρουσιάστρια μιλάει για την προσωπική της ζωή, τις θυσίες και την απόφαση να αφήσει την Κύπρο για τον έρωτα.
Η Ελπίδα Ιακωβίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη.
Η παρουσιάστρια περιέγραψε με συγκίνηση τον γάμο τους, ο οποίος τελέστηκε στο πανέμορφο Νυμφαίο. “Θέλαμε τόσο πολύ να περάσουμε καλά και ήμουν τόσο χαρούμενη που ήμουν με τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ, πιο πολύ, στη ζωή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Για τον σύζυγό της, ανέφερε: “Ο Τζώνη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάνω απ’ όλα, πολύ καλοσυνάτος, κουμπώσαμε μαζί και περνάμε όμορφα”.
Η Ελπίδα Ιακωβίδου αποκάλυψε επίσης την απόφασή της να αφήσει την εργασία της στην Κύπρο. “Νομίζω πως ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την δουλειά μου στην Κύπρο, όταν υπάρχουν λόγοι που το κάνεις, αλλά μετά χρειάζεσαι κάποιο χρόνο προσαρμογής. Ήταν πολύ διαφορετική η καθημερινότητα”, εξήγησε, συμπληρώνοντας: “Εννοείται πως έχω αφήσει την πατρίδα μου, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, το σπίτι μου, την καθημερινότητα μου, τη δουλειά μου. Ήταν όμως μια συνειδητή απόφαση”.
Τέλος, η παρουσιάστρια τόνισε τη σημασία της εύρεσης του σωστού συντρόφου: “Όταν βρίσκεις τον άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη, τότε νομίζω πως τα πάντα γίνονται πολύ πιο εύκολα”. Παρόλο που της λείπουν πολλά στοιχεία της καθημερινότητας από την Κύπρο, όπως η οικογένεια και οι φίλοι της, η ίδια διαβεβαίωσε πως “βέβαια μια φορά τον μήνα είμαστε στην Κύπρο”.