Οδυσσέας Σταμούλης: Ειλικρινής εξομολόγηση για σύζυγο, απώλεια και τηλεόραση
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη στάση του απέναντι στην τηλεοπτική πραγματικότητα.
Σε μια συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star” και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο, ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης μοιράστηκε πτυχές της ζωής του, εστιάζοντας στη σχέση του με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, στην τραγική απώλεια του γιου του και στις απόψεις του για την τηλεόραση.
“Η σύζυγός μου κατανοεί το πρόγραμμά μου, συνήθως είναι μαζί μου. Αν δεν είχαμε ο ένας τον άλλο, δεν θα κάναμε τίποτα. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε πολύ ωραία ο ένας με τον άλλο”, δήλωσε ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης στη σχέση τους.
Αναφορικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, μετά την απώλεια του γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης εξήγησε: “Όλα περνάνε από το μυαλό σου, δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά. Οι δύσκολες καταστάσεις που μου έχουν συμβεί είναι πέρα από την κατανόησή μου. Πλέον, προτεραιότητα στη ζωή μου είναι η γαλήνη”.
Σχολιάζοντας την τηλεοπτική βιομηχανία, ο ηθοποιός ανέφερε: “Αν ήμουν ένας πιο καταξιωμένος συνάδελφος, θα σου έλεγα ότι στην τηλεόραση έχει όλη μέρα σκουπίδια. Τώρα όμως, δεν θα σου πω αυτό. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει. Θαυμάζω συναδέλφους που, ενώ κάθε χρόνο έχουν 2-3 σήριαλ, βρίζουν συνέχεια την τηλεόραση”.