Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή με μεγάλες συναυλίες στο Παρίσι

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ετοιμάζει την εντυπωσιακή της επάνοδο μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια, με φόντο εμβληματικές επιτυχίες.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Céline Dion) ετοιμάζεται για την μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή, με την πραγματοποίηση σειράς συναυλιών στη Γαλλία, όπως επιβεβαίωσε το έγκριτο Variety. Η είδηση, που αρχικά δημοσιεύθηκε στην γαλλοκαναδική εφημερίδα La Presse, συνοδεύτηκε από μια εντυπωσιακή καμπάνια αφισών στους δρόμους του Παρισιού, οι οποίες αναδείκνυαν εμβληματικές επιτυχίες της, όπως το «The Power of Love», το «Pour que tu m’aimes encore» και το «S’il suffisait d’aimer».

Η κορυφαία σταρ αναμένεται να μαγέψει το κοινό με τις εμφανίσεις της το φθινόπωρο, στην La Défense Arena, μια αρένα χωρητικότητας 40.000 θεατών, η οποία πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Live Nation και έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν σπουδαία ονόματα όπως η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), οι Rolling Stones και ο Κέντρικ Λαμάρ (Kendrick Lamar). Σύμφωνα με την La Presse, η Ντιόν θα δώσει δύο συναυλίες ανά εβδομάδα κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σελίν Ντιόν δίνει μια γενναία μάχη ενάντια στο Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (Stiff Person Syndrome), μια σπάνια νευρολογική πάθηση που διαγνώστηκε το 2022. Η τελευταία της ατομική συναυλία είχε λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη την άνοιξη του 2020, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Courage World Tour». Η περιοδεία αυτή αναβλήθηκε αρχικά λόγω της πανδημίας, ενώ οι προσπάθειες για επανέναρξή της τα έτη 2023 και 2024 εγκαταλείφθηκαν λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας της.

Παρά τις δυσκολίες, η Ντιόν χάρισε μια συγκλονιστική στιγμή τον Ιούλιο του 2024, με την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Εκεί, ερμήνευσε με πάθος το κλασικό τραγούδι της Εντίθ Πιάφ (Edith Piaf) «Hymne à l’amour», με φόντο τον Πύργο του ‘Αιφελ.

Πέρυσι, υπήρξαν εικασίες για πιθανή εμφάνισή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Ελβετία. Ωστόσο, η σταρ περιορίστηκε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προβλήθηκε στον πρώτο ημιτελικό, στο οποίο αναφέρθηκε στην νίκη της το 1988 με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi», χαρακτηρίζοντας τη στιγμή αυτή ως «αυτή που της άλλαξε τη ζωή».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com