Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει απίστευτα περιστατικά από το Globetrotters
Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για απρόοπτα και περιπέτειες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Αργεντινή.
Ο Χάρης Βαρθακούρης, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο τηλεπαιχνίδι Globe Trotters του Star. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό απίστευτα ευτράπελα που βίωσε το δικό του ζευγάρι, τα οποία για λόγους παραγωγής δεν μπορούσαν να αποκαλυφθούν νωρίτερα.
«Επιστρέψαμε από το Globetrotters, μετά από δυο μήνες παραπάνω γιατί είχαμε πολλά ευτράπελα που συνέβησαν στο δικό μας ζευγάρι μόνο», δήλωσε ο κ. Βαρθακούρης, προσθέτοντας πως «πάθαμε διάφορα κουλά τα οποία, για τότε, μου απαγορευόταν να τα αποκαλύψω. Ελπίζω ότι επτά χρόνια μετά να μπορώ να το πω».
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά που αποκάλυψε ο τραγουδιστής αφορά την πορεία του στην Αργεντινή. Όπως εξήγησε, κατά την αναχώρησή τους από την Ελλάδα, είχαν πραγματοποιήσει τα απαραίτητα εμβόλια με βάση τον αρχικό προορισμό. Ωστόσο, όταν το ταξίδι τους από την Αργεντινή θα συνεχιζόταν προς την Αφρική, διαπιστώθηκε ότι οι απαιτήσεις για τους εμβολιασμούς ήταν διαφορετικές.
«Δεν το ‘χαν σκεφτεί αυτό», ανέφερε, περιγράφοντας πώς στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, λίγο πριν την πτήση τους για το Κέιπ Τάουν, τους ζητήθηκε το διαβατήριο υγείας. «”Που είναι αυτό και αυτό; Γυρίστε πίσω” μας είπαν. Καθίσαμε, λοιπόν, δυο εβδομάδες παραπάνω στην Αργεντινή ενώ τα άλλα ζευγάρια συνέχιζαν κανονικά την αποστολή τους», περιέγραψε ο κ. Βαρθακούρης.
Η λύση ήρθε με τον εμβολιασμό, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «για να “πιάσει” ήθελε περίπου 12 ημέρες. Άρα ήμασταν υποχρεωμένοι να μείνουμε στην Αργεντινή 12 ημέρες». Αυτή η απρόοπτη καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πίσω από τα υπόλοιπα ζευγάρια του Globe Trotters, προκαλώντας σημαντικές αναταραχές στο πρόγραμμα του παιχνιδιού.