Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Λίβερπουλ χάνει έδαφος για Champions League μετά από ήττα στην έδρα της Μπράιτον

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ σκοράρει δύο φορές, δίνοντας τη νίκη στους "Γλάρους" με 2-1

Η Λίβερπουλ συμπλήρωσε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Μπράιτον στην έδρα της τελευταίας. Το αποτέλεσμα αυτό την αφήνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, απομακρύνοντάς την από την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “Γλάρους” αναδείχθηκε ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Η Λίβερπουλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30ό λεπτό, όταν μετά από αμυντική αδράνεια της Μπράιτον, ο Κέρκεζ βρήκε δίχτυα από το ύψος της περιοχής.

Η ισορροπία διατηρήθηκε μέχρι το 56ο λεπτό. Ο Μίντε έκανε την πάσα από τα αριστερά στον Χίνσελγουντ, ο οποίος έστρωσε στον Γουέλμπεκ. Ο 35χρονος επιθετικός σκόραρε ξανά από κοντινή απόσταση, επαναφέροντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Η Μπράιτον είχε στη συνέχεια ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά το τελικό σκορ παρέμεινε στο 2-1. Η νίκη αυτή ανεβάζει την Μπράιτον στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Στον πάγκο των νικητών παρέμεινε ο Μπάμπης Κωστούλας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com