Ιρανικός πύραυλος έπληξε την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ
Ζημιές σε χώρο στάθμευσης κοντά στο Τείχος των Δακρύων μετά την πτώση θραυσμάτων, χωρίς θύματα.
Έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κοντά σε θρησκευτικά μνημεία της Ιερουσαλήμ, όταν ιρανικός πύραυλος φέρεται να έπληξε την Εβραϊκή Συνοικία της Παλιάς Πόλης. Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη στιγμή που θραύσματα από ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο προσέκρουσαν στην Παλιά Πόλη, προκαλώντας ζημιές σε έναν χώρο στάθμευσης στην Εβραϊκή Συνοικία, περίπου 350 μέτρα από το Όρος του Ναού.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ισραηλινού Στρατού (IDF), ο πύραυλος καταρρίφθηκε πριν φτάσει στον αρχικό του στόχο, ωστόσο τα θραύσματά του έπεσαν στην περιοχή, προκαλώντας υλικές ζημιές. Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου 400 μέτρα από το Δυτικό Τείχος και το συγκρότημα του Τεμένους Αλ-Άκσα, στην ευρύτερη περιοχή του Όρους του Ναού.
Οι ιατρικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση, παρά τις σημαντικές ζημιές που υπέστη ο χώρος στάθμευσης. Το Ιράν δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση σχετικά με το περιστατικό.