Η ταλαιπωρία του Ιωαννίδη συνεχίζεται – Εκτός και με την Αλβέρκα
Παρατεταμένη η απουσία του Έλληνα επιθετικού της Σπόρτινγκ, που αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.
Ο Έλληνας επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ιωαννίδης, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης και για την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής εναντίον της Αλβέρκα. Ο λόγος είναι οι συνεχείς ενοχλήσεις που αισθάνεται στην περιοχή του έσω πλάγιου συνδέσμου του αριστερού του γονάτου.
Το ιατρικό επιτελείο της πορτογαλικής ομάδας, θέλοντας να αποφύγει κάθε πιθανό ρίσκο, έχει λάβει την απόφαση να δώσει την τελική έγκριση για την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη δράση μόνο όταν αυτός είναι απολύτως έτοιμος.
Η απουσία του Ιωαννίδη, η οποία, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έχει πάρει ανεπιθύμητες διαστάσεις, ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε, κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Σάντα Κλάρα, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις, οι οποίες τον είχαν αφήσει εκτός για τρεις αναμετρήσεις. Παρότι είχε καταφέρει να επιστρέψει για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, το πρόβλημα φαίνεται να επιμένει, παρατείνοντας την ταλαιπωρία του.