Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπερδεύει παίκτρια του MasterChef με την πρώην σύντροφό του

Μια αστεία στιγμή στον αέρα του «MasterChef» με τον σεφ να αναφέρεται στη μητέρα του γιου του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Στη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης 18 Μαρτίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας από τους κριτές του «MasterChef», προσέφερε μια ανάλαφρη και αστεία στιγμή, προκαλώντας χαμόγελα τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας αλληλεπίδρασης με την παίκτρια Wasan, ο σεφ την αποκάλεσε εσφαλμένα Χρύσα, το όνομα της πρώην συντρόφου του και μητέρας του γιου τους, Κίμωνα.

«Wasan, δεν έχουμε βρει ελληνικό όνομα γι’ αυτή την εβδομάδα, ε; Το έχουμε αφήσει λίγο πίσω αυτό το concept», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την παίκτρια να ανταποκρίνεται χαμογελαστή: «Ναι το πρόσεξα, αλλά γιατί;».

Στη συνέχεια, ο γνωστός σεφ θέλοντας να δώσει μια πιο προσωπική νότα, εξήγησε την παρεξήγηση: «Να σου πω λίγο κάτι; Για αυτήν την εβδομάδα θα σε λέω… Να σου πω πώς θα σε λέω; Να δώσω και λίγο “ψωμάκι” τώρα; Χρύσα! Είναι η μαμά του Κίμωνα. Οπότε θα σε λέω Χρύσα γι’ αυτή την εβδομάδα. Wasan-Χρύσα».

Η Wasan, αποδεχόμενη με ενθουσιασμό την πρόταση, δήλωσε: «Χρύσα. Αγαπώ αυτό το όνομα. Είναι ένα ιδιαίτερο όνομα. Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Ναι, μου αρέσει πολύ κι ανυπομονώ και για τα επόμενα ονόματα επίσης. Θέλω να είμαι εδώ για τις επόμενες εβδομάδες, οπότε…». Η ευγένεια και το χιούμορ του σεφ, καθώς και η θετική ανταπόκριση της παίκτριας, δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην κουζίνα του «MasterChef».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com