Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη 58χρονου Πολωνού για κατασκοπεία στη Σούδα

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός κατηγορείται για φωτογράφιση στρατιωτικών εγκαταστάσεων και αποστολή υλικού στην Πολωνία.

Ο 58χρονος Πολωνός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 12/3 για κατασκοπεία στη Σούδα, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή. Ο συνταξιούχος στρατιωτικός αναμένεται να απολογηθεί για την ύποπτη δράση του στο Μαράθι, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό από τη Βάση Σούδας.

Ο άνδρας, ο οποίος διέμενε στο Μαράθι τους τελευταίους δύο μήνες, φέρεται να χρησιμοποιούσε ένα λευκό βαν, στο οποίο εντοπίστηκαν λαπτοπ, usb και τάμπλετ που εξετάζονται από τις αρμόδιες εγκληματολογικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή του έγινε κατόπιν καταγγελίας, ενώ οι αστυνομικές αρχές παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις του, διαπιστώνοντας ότι φωτογράφιζε στρατιωτικές προβλήτες.

Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες από την προβλήτα της βάσης και από πολεμικά πλοία, τις οποίες, όπως αναφέρεται, έστελνε σε άτομο στην Πολωνία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τις έστελνε στην αδερφή του. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πολωνός χρησιμοποιούσε και άλλη κατοικία στην περιοχή. Ο 58χρονος φέρεται να είχε επισκεφθεί την περιοχή του Μαραθίου και στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 2025 και το 2024.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com