Ο Χιου Τζάκμαν τραγούδησε για τον Ρούπερτ Μέρντοχ σε πάρτι για τα 95α γενέθλιά του
Ηθοποιοί, πολιτικοί και ισχυροί επιχειρηματίες τίμησαν τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης στη Νέα Υόρκη.
Ο Χιου Τζάκμαν, γνωστός πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ, ανέβασε στη σκηνή σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε για τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, ενόψει των 95ων γενεθλίων του, τα οποία γιορτάζονται στις 11 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, ο Τζάκμαν, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «X-Men», ερμήνευσε τραγούδια από το μιούζικαλ «The Greatest Showman», καθώς και διαχρονικές επιτυχίες όπως τα «Fly Me to the Moon» και «New York, New York». Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο εστιατόριο The Grill στη Νέα Υόρκη, με τον Τζάκμαν να κλείνει την εμφάνισή του με το τραγούδι «I Still Call Australia Home».
Αν και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως, φέρεται να έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα με τις θερμότερες ευχές του. Όπως ανέφερε η εφημερίδα New York Post, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε τον Μέρντοχ «θρυλική» προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, «μοναδικό στο είδος του», επαινώντας τον για το «θάρρος, το όραμα και την αποφασιστικότητά» του, ενώ υπογράμμισε ότι «άλλαξε τον κόσμο» με την πορεία του.
Μεταξύ των καλεσμένων βρισκόταν και η Ιβάνκα Τραμπ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People, η ίδια «επευφημούσε θερμά» τον Τζάκμαν κατά τη διάρκεια των ερμηνειών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζάκμαν είχε δηλώσει το 2018 στο περιοδικό Variety, κατά την προώθηση της ταινίας «The Front Runner», ότι η μακροχρόνια φιλία του με την Ιβάνκα Τραμπ και τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, παραμένει ανεξάρτητη από τις πολιτικές του θέσεις. «Τους γνωρίζω εδώ και 15 χρόνια», είχε αναφέρει, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Δεν συζητάμε για πολιτικά σε πάρτι γενεθλίων».
Η λίστα των προσκεκλημένων περιλάμβανε επίσης τον παγκοσμίου φήμης θεατρικό συγγραφέα Άντριου Λόιντ Βέμπερ, καθώς και τους πρώην πρωθυπουργούς του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ και Ρίσι Σούνακ, σύμφωνα με το Breaker Media. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο μεγιστάνας των Dallas Cowboys, Τζέρι Τζόουνς, ο ισχυρός παράγοντας των New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, και ο επίτροπος του National Football League, Ρότζερ Γκούντελ.
