Ενημέρωση με ένα κλικ

Εγκλωβισμένοι Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης στη Σρι Λάνκα λόγω γεωπολιτικών εντάσεων

Απρόοπτη περιπέτεια για τους δύο ηθοποιούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις, λόγω των αυξημένων διεθνών ανησυχιών.

Το ταξίδι αναψυχής των Σμαράγδας Καρύδη και Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα πήρε μια απρόσμενη τροπή, καθώς οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν αντιμέτωποι με εγκλωβισμό. Οι γεωπολιτικές εντάσεις που εκτυλίσσονται μεταξύ ΗΠΑ, Ισραήλ και Ιράν, οδήγησαν σε μαζικές ακυρώσεις διεθνών πτήσεων για λόγους ασφαλείας, επηρεάζοντας και το δικό τους προγραμματισμό.

Η περιπέτεια του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν η κάμερα κατέγραψε την ηθοποιό σε πλάνα από την μοναδική πτήση που κατάφερε τελικά να αναχωρήσει από το Ομάν, μετά από μια σειρά ανατροπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φίλοι κατάφεραν να μεταβούν από τη Σρι Λάνκα στο Ομάν και στη συνέχεια στην Αθήνα. Παρά τις διαδοχικές καθυστερήσεις, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας ζήσει μια εμπειρία που θύμιζε κινηματογραφικό θρίλερ.

«Ήταν ένα αρκετά περιπετειώδες ταξίδι. Είχαν προγραμματίσει να φύγουν μία ημέρα νωρίτερα, όμως η πτήση ακυρώθηκε και τελικά ταξίδεψαν την επόμενη. Η άφιξη ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, αλλά υπήρχαν συνεχείς καθυστερήσεις περίπου ανά μισή ώρα. Τελικά έφτασαν γύρω στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com