Ενημέρωση με ένα κλικ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Μιλάει για τη μονογονεϊκότητα, την επαγγελματική πίεση και την ανάγκη για σύντροφο

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής στην εκπομπή "The 2Night Show".

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show”, μοιράστηκε προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με τη μονογονεϊκή ανατροφή του γιου της, τις προκλήσεις της επαγγελματικής της πορείας και τις φορές που η πίεση την οδήγησε σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλούς συμβιβασμούς λόγω της ανάγκης να εργάζεται για να ζήσει, αναφέροντας πως “δεν έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου, δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά ούτε μία μέρα”. Αυτές οι υποχωρήσεις, όπως ανέφερε, “έχουν κάνει κακό και στον εαυτό μου”. Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση, χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο με τρεις φορές, γεγονός που την ώθησε να αναθεωρήσει την προσέγγισή της.

«Εκεί με οδήγησε η πίεση», δήλωσε, περιγράφοντας ότι έπαθε «καταθλιπτικό σοκ» και «κρίση πανικού». Όπως τόνισε, οι συνθήκες της δουλειάς της και η πίεση ήταν οι αιτίες αυτών των σοβαρών περιστατικών υγείας, αφού έκανε πολλές υποχωρήσεις σε πράγματα που δεν της άρεσαν.

Παρά τις δυσκολίες, η Αφροδίτη Γραμμέλη εκφράζει μεγάλη περηφάνια για τον γιο της, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να νιώθει ότι ο γιος της είναι καλά. Σε άλλο σημείο, δήλωσε την επιθυμία της να βρει έναν σύντροφο, λέγοντας: «Θέλω να ερωτευτώ, θέλω έναν σύντροφο για να νιώσω αγάπη και ευτυχία μέσα από μια καλή σχέση».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com