Η Κόμο εκπλήσσει στη Serie A, η Γιουβέντους σε δύσκολη θέση
Εντυπωσιακή πορεία της Κόμο, νέα ήττα για τη Γιουβέντους με ασίστ του Δουβίκα
Η Κόμο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Serie A με την εκπληκτική φετινή της πορεία. Αντίθετα, η Γιουβέντους, μετά την ήττα της στην Πόλη από τη Γαλατάσαραϊ με 5-2 στα play off του Champions League, υπέστη άλλη μία οδυνηρή ήττα, θέτοντας σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης χρονιάς.
Ο Τάσος Δουβίκας, για μία ακόμη φορά, βρέθηκε στις βασικές επιλογές του Σεσκ Φάμπρεγας, αποδίδοντας εξαιρετικά και δικαιώνοντας απόλυτα τον Καταλανό προπονητή. Ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε στο σκοράρισμα, δίνοντας την ασίστ για ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του, η οποία πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους και την 5η θέση.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν νωρίς, με τον Δουβίκα να βρίσκει τον Βοϊβόντα στο 11ο λεπτό, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Γιουβέντους, παρά την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 61ο λεπτό, σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Κακρέ, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.
Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:
Σασουόλο-Βερόνα 3-0 (40′ Πιναμόνο, 44′, 62′ Μπεράντι)
Γιουβέντους-Κόμο 0-2 (11′ Βοϊβόντα, 61′ Κακρέ)
Λέτσε-Ίντερ 21/2
