Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Ανδρέας Τεττέη έκλεψε την παράσταση με δύο γκολ στο ντεμπούτο του Europa League

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός εντυπωσίασε κόντρα στην Viktoria Plzeň, με τους Σέρβους να τον παρομοιάζουν με τον Lamine Yamal

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Viktoria Plzeň στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο αγώνα των playoffs του Europa League, ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο Ανδρέας Τεττέη. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, σκοράροντας δύο εξαιρετικά γκολ απέναντι στην τσεχική ομάδα.

Η φήμη του Ανδρέα Τεττέη έφτασε μέχρι τη Σερβία, με το έγκυρο Μozzartsport να παρομοιάζει την πορεία του με αυτήν του αστέρα της Barcelona, Lamine Yamal. Σύμφωνα με τους Σέρβους, η ιστορία του Τεττέη είναι η “ελληνική εκδοχή του Lamine Yamal”. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γιος μετανάστη από την Γκάνα και μητέρας από τη Σιέρα Λεόνε, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, έχοντας ήδη φορέσει δύο φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας, ενώ αγωνιζόταν στην Κηφισιά.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τεττέη έναντι 2.200.000 ευρώ, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο. Το ντεμπούτο του κόντρα στην Plzeň τον ανέδειξε σε ήρωα της αθηναϊκής ομάδας, όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com