Ενημέρωση με ένα κλικ

Ακέφαλο πτώμα γυναίκας βρέθηκε κοντά στη Φλωρεντία

Η σορός ανήκει σε 44χρονη Γερμανίδα, ενώ κοντά στο σημείο εντοπίστηκε μαχαίρι και άγριος σκύλος.

Σοκ προκαλεί η ανακάλυψη ενός ακέφαλου πτώματος χθες σε θαμνώδη έκταση κοντά στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η σορός ανήκει σε 44χρονη Γερμανίδα, η οποία φέρεται να μην είχε μόνιμη κατοικία.

Το πτώμα εντοπίστηκε κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στην περιοχή Σκαντίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη περιοχή έχει κακόφημη φήμη, καθώς έχουν σημειωθεί στο παρελθόν περιστατικά βίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να περιπολούσε την περιοχή με τον σκύλο του, είχε διώξει περαστικό από το σημείο μία ημέρα πριν την ανακάλυψη της σορού. Επιπλέον, σύμφωνα με το ANSA, ένας άγριος σκύλος βρισκόταν κοντά στο άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, καθιστώντας αναγκαία την παρέμβαση συνεργείου για την απομάκρυνσή του, ώστε να προχωρήσει η μεταφορά της σορού στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα ρίξει φως στον ακριβή χρόνο του θανάτου, καθώς και στο αν ο αποκεφαλισμός έλαβε χώρα πριν ή μετά τον θάνατο. Αδιευκρίνιστο παραμένει επίσης το κατά πόσον το σημείο εύρεσης του ακέφαλου πτώματος είναι ο τόπος του εγκλήματος ή αν η σορός μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε εκεί. Λίγο πιο μακριά από το σημείο, οι αρχές εντόπισαν ένα μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com