Ενημέρωση με ένα κλικ

Πλούσια αθλητική δράση σήμερα: Europa League, Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ και Champions League Γυναικών

Από την Τούμπα και το ΟΑΚΑ μέχρι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το πρόγραμμα είναι γεμάτο ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ημέρα αναμένεται συναρπαστική για τους φίλους του αθλητισμού, με ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων που καλύπτει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ. Στο Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Θέλτα στην Τούμπα στις 19:45, με τη μετάδοση να γίνεται από το Cosmote Sport 3. Λίγο αργότερα, στις 22:00, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ, σε ζωντανή μετάδοση από το Cosmote Sport 4 και τον ANT1.

Στο μπάσκετ, η δράση επικεντρώνεται στο Κύπελλο Ελλάδος, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται σήμερα. Στις 17:00, το Μαρούσι τίθεται αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2. Ακολούθως, στις 20:00, ο Ηρακλής θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, επίσης από την ΕΡΤ2.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή είναι επίσης ενεργή, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 19:45 για τα Play Off του Europa League (Cosmote Sport 5). Παράλληλα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα (Cosmote Sport 8). Για τους λάτρεις του γυναικείου ποδοσφαίρου, στις 22:00, το Mega Sports θα μεταδώσει τον αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League Γυναικών.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως το WTA 1000 2026 Ντουμπάι και το ATP 500 2026 Ντόχα, με αγώνες τένις που θα καλύπτονται από τα Novasports και COSMOTE SPORT κανάλια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com