Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ – «Ευκολότερο παιχνίδι λόγω απουσιών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε την εικόνα της ομάδας και την κατάσταση του Τζόουνς μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στα όσα συνέθεσαν την αναμέτρηση. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” επισήμανε ότι οι απουσίες των δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ διευκόλυναν τον Ολυμπιακό, καθώς η αντίπαλη ομάδα δυσκολεύτηκε στη δημιουργία φάσεων και την λήψη σωστών αποφάσεων υπό πίεση.

«Δεν είχε τόσο καλή δημιουργία, δεν μπόρεσε στην πίεση στην περιφέρεια να πάρουν καλές αποφάσεις», δήλωσε ο Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας: «Πήραν καλές, αλλά όχι πολύ καλές και έχασαν. Ήμασταν σοβαροί για ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Μοιράσαμε τον χρόνο. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης με το Μαρούσι».

Σχετικά με την κατάσταση του παίκτη του, Τζόουνς, ο Μπαρτζώκας ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη πλήρη ενημέρωση. «Δεν έχω. Πήγε στα αποδυτήρια, πόνεσε στο γόνατο. Δεν ξέρω αν χτύπησε γόνατο με γόνατο ή ο,τιδήποτε. Θα μάθω σε λίγο από τους γιατρούς», είπε.

Ενόψει του επερχόμενου ημιτελικού, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε την ανάγκη για σοβαρότητα και επιβολή του ρυθμού της ομάδας. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να επιβάλλουμε τον μπάσκετ. Και αν μπορούμε να κερδίσουμε να πάμε στον τελικό», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com