Ενημέρωση με ένα κλικ

Stylianos: Η εμπειρία του Eurosong και τα επόμενα βήματα

Ο νεαρός τραγουδιστής μοιράζεται τις εντυπώσεις του από τον εθνικό τελικό και τις προσδοκίες του για το μέλλον.

Ο Stylianos, ένας από τους διαγωνιζόμενους στον φετινό εθνικό τελικό για τη Eurovision, την εκπομπή Sing for Greece, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς». Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος διαγωνίστηκε χθες βράδυ 15/2, εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες κατά την ερμηνεία του τραγουδιού του με τίτλο “You & I”. Η προσπάθειά του απέφερε την 7η θέση, λαμβάνοντας συνολικά 18 βαθμούς: 8 από την ελληνική επιτροπή, 4 από τη διεθνή επιτροπή και 6 από το televoting.

«Η αγάπη που έλαβα ήταν υπερβολική, η ένταση μεγάλη και όλα ήταν πολύ όμορφα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πλήρως τι έχει συμβεί. Πιστεύω πως αύριο, όταν θα καθίσω στον καναπέ και θα δω τις φωτογραφίες, θα αντιληφθώ πόσο όμορφη εμπειρία ήταν αυτή. Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα που θα μου προσφέρει αυτή η ευκαιρία», δήλωσε ο Stylianos στον δημοσιογράφο Θάνο Ντι-Βίτα.

Σχετικά με τον νικητή της βραδιάς, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Του εύχομαι να το απολαύσει. Το κέρδισε δίκαια, με τον κόπο και την αξία του. Είναι απίστευτος και πολύ καλό παιδί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com