Η επιστροφή του “Just the 2 of Us”: Νέος κύκλος, νέες εκπλήξεις
Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN ένα λαμπερό πάρτι με αγαπημένους καλλιτέχνες και ανατρεπτικές συνεργασίες.
Ο 7ος κύκλος του μουσικού show «Just the 2 of Us», με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη, ετοιμάζεται να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο κανάλι OPEN, καλώντας τους τηλεθεατές στο απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς.
Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής βραδιάς. Εντυπωσιακά σκηνικά, δυνατές ερμηνείες, ανατροπές και πρωτότυπες συνεργασίες θα συνθέσουν ένα εκρηκτικό θέαμα, με τον Νίκο Κοκλώνη να δίνει τον ρυθμό.
Ζευγάρια που αποτελούνται από δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου της showbiz και καταξιωμένους καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή, παρουσιάζοντας τραγούδια-έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρεμιέρα θα απολαύσουμε τα εξής ντουέτα:
* Μαρία Ιωαννίδου – Στάθης Αγγελόπουλος: «Το Πετεινάρι»
* Μαίρη Αργυριάδου – Κώστας Δόξας: «Λογαριασμός»
* Δημήτρης Σκουλός – Δανιέλα Χατζή: «Σ’ αγαπώ»
* Δάφνη Καραβοκύρη – Έλενα Τσαγκρινού: «Ντισκοτέκ»
* Μαίρη Βυτινάρος – Steve Provis: «Senorita»
* Ηλίας Γκότσης – Θωμαή Απέργη: «Δεν μιλάμε»
* Dj Δελέασης – Έφη Θώδη: «Bam!»
Επιπλέον, αναμένεται να εμφανιστεί και η ιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές με τις επιτυχίες της.
Τη θέση των κριτών θα συμπληρώσουν η Βίκυ Σταυροπούλου, η Καίτη Γαρμπή, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα συνδεθεί ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Στο backstage, η Modern Cinderella και ο Τρύφωνας Σαμαράς θα βρίσκονται εκεί για να υποδεχθούν τα ζευγάρια μετά τις ερμηνείες τους.
