Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλεξάνδρα Τσόλκα: Οι ανακατατάξεις στα κανάλια, τα τηλεπαιχνίδια και η Eurovision 2026

Η δημοσιογράφος σχολιάζει τηλεοπτικές συνεργασίες, την αξία των παρουσιαστών και την καλλιτεχνική παρουσία στη Eurovision.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου, θίγοντας παράλληλα θέματα όπως οι ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά κανάλια, η ποιότητα των τηλεπαιχνιδιών και η πρόσφατη Eurovision 2026.

«Δεν είναι ασύμμετρες προσωπικότητες. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Και αυτό θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση, όχι όλοι να μοιάζουν μεταξύ τους», υπογράμμισε η δημοσιογράφος, τονίζοντας τη σημασία της ποικιλομορφίας και της μοναδικότητας των παρουσιαστών για την τηλεοπτική εμπειρία.

Σχετικά με τις αλλαγές και τις αποχωρήσεις παρουσιαστών από κανάλια, η Αλεξάνδρα Τσόλκα δήλωσε: «Δεν ήταν έτσι παλιά η τηλεόραση όπως τη γνωρίζω εγώ και με τους καναλάρχες που υπήρχανε και υπάρχουν ακόμα αυτά με την εμπιστοσύνη. Γιατί δεν είσαι προϊόν, δεν είσαι κάτι που μπαίνει στο ράφι και έχεις ημερομηνία λήξης. Είναι επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με το συναίσθημα, με τον κόσμο, με μία σχέση που χτίζει ο κόσμος».

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα περιστατικά, ανέφερε: «Όταν πετάς την Ελένη Τσολάκη και της χρεώνεις όλο αυτό που έγινε και κρατάς όλη την υπόλοιπη εκπομπή, όλο το concept της εκπομπής, αμέσως αμέσως θα βάλεις και τον άλλον άνθρωπο που έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να ‘ναι καλός τον Αύγουστο και να ‘ναι κακός Δεκέμβρη. Κάποιος δεν μελέτησε κάτι καλά».

Η δημοσιογράφος έθιξε επίσης το θέμα των τηλεπαιχνιδιών, αναφέροντας: «Βλέπουμε τηλεπαιχνίδια, κάποια πάνε πάρα πολύ καλά όπως αυτό της Μπεκατώρου. Κάποια, όπως αυτό του Λιανού, ξεχάσαμε ότι υπάρχει. Είναι ιδιαίτερα πληκτικό, είναι ιδιαίτερα υποτιμητικό για τους τηλεθεατές που το βλέπουν, διότι δεν μπορεί να με βάζεις και να με ρωτάς “Τι είναι αυτό; Μπανάνα ή λεμόνι;”».

Για τον Νίκο Μουτσινά και το τηλεπαιχνίδι «Lingo» στο Star, η Τσόλκα τόνισε: «είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευφυής, πάρα πολύ ετοιμόλογος, πάρα πολύ εύστροφος, με μεγάλη εμπειρία πίσω του. Μπορεί να είναι ελκυστική η οικονομική του πρόταση, είναι η δουλειά του, είναι κάτι που μπορεί να κάνει νομίζω περίπατο ο Μουτσινάς. Θα είναι πάρα πολύ άνετο γι’ αυτόν, ό,τι θα κάνει».

Σχετικά με την Eurovision 2026, σχολίασε την παρουσίαση: «Αυτό που ήταν για αποθέωση και αποκάλυψη ήταν η Κατερίνα Βρανά, η οποία έδειξε πώς πρέπει να είναι η τηλεόραση, να θυμάται τους ανθρώπους, και ότι απευθύνεται σε ανθρώπους και ότι γίνεται από ανθρώπους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμφάνιση του Ακύλα, κάνοντας λόγο για τον Φωκά Ευαγγελινό: «Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος, να μην έχει κάνει την ίδια δουλειά που έχει κάνει όλα τα χρόνια, σαν να έχει κάνει μια αρπαχτή. Αν δεις τον έρμο τον Ακύλα, το στήσιμό του ήταν σαν την Παπαρίζου, ήταν και το πορτοκαλί που παρέπεμπε στην Παπαρίζου. Με το στήσιμο αυτό της χήνας, με τα χορευτικά, ήταν αμήχανος με το μικρόφωνο στα χέρια. Αυτό κατά τη γνώμη μου ήταν ένα… που όμως πάλι περνάει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com