Ο Άρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Πέδρο Άλβαρο
Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί παρελθόν για τους «κίτρινους» μετά από απόφαση κοινής συναινέσεως.
Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε το απόγευμα της Πέμπτης τη λύση της συνεργασίας της με τον Πέδρο Μιγκέλ Ντα Κόστα Άλβαρο, εκφράζοντας παράλληλα ευχές για καλή επιτυχία στην περαιτέρω πορεία του Πορτογάλου αμυντικού.
Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είχε ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από την Εστορίλ. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως βασικός σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League, ένας τραυματισμός που υπέστη στα μέσα Ιανουαρίου τον έθεσε εκτός δράσης. Η τελευταία του εμφάνιση για τον Άρη πραγματοποιήθηκε στην ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο κύκλος του Άλβαρο στους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε με 18 συμμετοχές και ένα γκολ, το οποίο σημείωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο 2-0 επί του Βόλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο (14/2, 20:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 21η αγωνιστική της Super League. Πέρα από τον Πορτογάλο αμυντικό, ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ δεν θα υπολογίζει στους Κώστα Γαλανόπουλο, Γκάμπριελ Μισεουί, καθώς και στον τιμωρημένο Άλβαρο Τεχέρο.
Επιπλέον, οι φίλαθλοι του Άρη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας, η ΠΑΕ Άρης θα λάβει μόνο τις 10 προβλεπόμενες προσκλήσεις για το Δ.Σ. Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ομάδας απευθύνει έκκληση προς τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην πόλη του Βόλου.
